شرکت بازرگانی تولیدیسراج توس، در آبان سال 75 با مشارکت مدیران با سابقه ی صنعت فولاد و با هدف ایجاد تحولی نوین در صنعت فولاد، تاسیس شد. این شرکت در ابتدا به تولید قطعات منفصل خودروهای سبک و سنگین مورد نیاز بازار پرداخت و سپس حوزه ی فعالیت خود را در عرصه ی صادرات، واردات و تأمین ورق های فولادی، گسترش داد. درحال حاضر شرکت سراج توس یکی از معتبرترین تأمین کنندگان انواع ورق های فولادی، مقاطع فی و نماینده ی رسمی فروش شرکت فولاد آلیاژی ایران است. با سراج توس همراه باشید تا با دنیای فولاد و محصولات فولادی بیشتر آشنا شوید.

فولاد آلیاژی

زندگی مدرن و هجوم انسان ها به شهرها، پس از انقلاب صنعتی، باعث ایجاد تحولاتی در سبک زندگی بشر شد. فولاد، یکی از آلیاژهایی است که به طور گسترده از گذشته تا حال، در صنایع مختلف کابرد داشته و دارد. نقطه عطف تولید فولاد به سال 56 برمی گردد، زمانی که هنری بسمر مهندس بریتانیایی، با هدف کاهش هزینه تولید فولاد پا به این عرصه گذاشت و با استفاده از اکسیژن به منظورکاهش کربن موجود در آهن، توانست صنعت فولاد را متحول کند. انقلاب صنعتی دوم یا انقلاب فناوری، با تولید فولاد بسمر آغاز و اوج آن در تجهیز کارخانجات به برق و تولید انبوه بود. در ادامه، بافولاد آلیاژیو نقش موثر آن در زندگی امروز انسان، بیشتر آشنا خواهیدشد.

تفاوت انوع مختلف فولاد، به درصد کربن، عملیات حرارتی انجام شده برروی آن و فهای آلیاژ دهنده ی موجود در آن بستگی دارد. فولاد، آلیاژی از چند عنصر است. درصد و نوع عناصری که با آهن ترکیب می شوند و فولاد را تشکیل می د هند بسیار متنوع و متفاوت است. علاوه برآهن و کربن، عناصری مانند؛ سیلیسیوم، منیزیم، گوگرد، فسفر، سرب و . در ترکیب فولاد به کار می روند. معمولا اصطلاح فولاد آلیاژی برای فولادهای پرآلیاژ که در ترکیب آنها عنصر کربن زیادتری به کار رفته، استفاده می شود. فولاد آلیاژی خود به دو دسته ی کم آلیاژ و پرآلیاژ تقسیم می شود.

همان طور که ذکر شد، نسبت ترکیب عناصر مختلف، بسته به نوع فولاد متغیر است و با توجه به عناصر مختلفی که با آهن و به منظور تولید فولاد ترکیب می شوند، خاصیت فولاد به دست آمده و کاربرد آن نیز تغییر می کند. برای مثال، فولادی که در ترکیب آن کرم و نیکل بالا استفاده شود، خاصیت ضدزنگ بالا دارد و به آن اصطلاحا فولاد زنگ نزن می گویند. به فولادی که در ترکیب آن به نسبت، سرب و گوگرد بالاتری به کار رفته باشد، فولاد خوش تراش گفته می شود .

کاربرد فولاد آلیاژی

فولاد، کاربردهای متعددی در صنعت دارد. از فولاد آلیاژی به منظور ساخت انواع قطعات صنعتی در مقاطع ورق، تیرآهن، میلگرد، شش گوش، چهارگوش، تسمه و. استفاده می شود. استفاده در ساخت ابزار صنعتی، صنایع نفت و گاز، فنرسازی، پیچ و مهره سازی، ابزار و تجهیزات پزشکی، لوازم خانگی و بسیاری موارد دیگر، ازجمله دیگر موارد کاربرد فولاد است.

تصویر

فولاد، پرمصرف ترین ف صنعتی است و مصارف آن پیوسته افزایش می یابد. امروزه تولید فولاد جهان، نزدیک به هزار و سیصد میلیون تن در سال است.

شرکت سراج توس، نماینده ی رسمی فروش شرکت فولاد آلیاژی ایران است. با مراجعه به وب سایت سراج توس از جدول مشخصات انواع فولاد آلیاژی عرضه شده توسط این شرکت، اطلاع پیدا کرده و با اطمینان از بهترین قیمت و کیفیت، از ما خرید کنید.

ورق قلع اندود

از تاریخچه تین پلیت، اطلاعات دقیقی دردست نیست. احتمالا اولین بار تین پلیت، در شهری از کشور چک ساخته و پس از آن به آلمان رفته و در نقاطی از آلمان تولید شده است. در سال 1667 میلادی، مهندس Andrew Yarranfon انگلیسی، در بازدیدی که از شهر درسدن آلمان داشت با ساخت آن آشناشد و آن را گسترش داد. در ادامه ی مطلب با ورق قلع اندود بیشتر آشنا خواهیدشد.

قلع اندود کردن به فرآیندی گفته می شود که طی آن، بر روی فولاد یا آهن، لایه ی نازکی از قلع پوشانده می شود.ورق قلع اندودیا تین پلیت، اغلب برای جلوگیری از زنگ زدگی استفاده می شود. قلع، فی نقره ای سفید و بسیار سبک بوده که به راحتی ذوب می شود. از ورق قلع اندود بیشتر در تهیه ی قوطی های چای، کنسرو، مواد غذایی و روغن های نباتی استفاده می شود. جهت مصون سازی موادغذایی، یک لایه قلع، روی ورق سرد، پوشانده می شود. ورق فولادی پایه، که برای تولید ورق های تین پلیت یا قلع اندود، مورد استفاده قرار می گیرد، از نوع فولاد کم کربن است که دارای آلیاژ مخصوصی است و به روش ریخته گیری پیوسته تولید می شود.

ویژگی ورق قلع اندود

ورق های تین پلیت ویژگی های زیادی دارند و همین خصوصیات سبب شده است که از این نوع ورق ها در مصارف مختلف استفاده شود. این ویژگی ها عبارتند از؛ استحکام، قابلیت شکل پذیری، خاصیت غیرخورندگی، جوش پذیری، خاصیت ضدزنگ زدگی، مقاومت بالا، انعطاف پذیری، ضخامت یکنواخت، عدم فرسایش زود هنگام و درخشندگی. قابل ذکر است که این ورق ها، دارای ویژگی لحیم کاری آسان می باشند. در صنعت بسته بندی از ورق قلع اندود، برای تولید انواع قوطی، بطری برای نگهداری طولانی مدت موادغذایی استریلیزه، تجهیزات پخت، قطعات رادیو و سایر تجهیزات الکترونیکی، استفاده می شود.

تصویر

کاربردهای ورق قلع اندود

به دلیل خواص فوق الذکر ورق قلع اندود، از آنها برای انواع بسته بندی های فی استفاده می شود و می توان گفت که ورق تین پلیت، نقش غیرقابل انکاری در صنعت بسته بندی محصولات مختلف دارد. در صنعت خودروسازی از ورق قلع اندود در فیلترهای روغن، واشرهای درزبند سرسیلندر و قطعات الکتریکی ماشین آلات و غیره، استفاده می شود. در صنعت ساختمان سازی از ورق قلع اندود، در مواردی همچون؛ فاصله نگهدارها برای شیشه دوجداره، نرده ها، سقف کاذب، بازتابنده های نور، پره های رادیاتور، شیرهای تقویت شده، همچنین در پوشش بام، پوشش نمای صنعتی و تجاری، لوازم جانبی ساختمان و . استفاده می کنند. در لوازم خانگی و لوازم منزل، از ورق های قلع اندود استفاده فراوانی می شود که از جمله آنها، می توان به قالب های کیک، قطعات سازنده ی کپسول گاز، کنسرو سازی، اسپری ها، ساخت بطری های مواد نوشیدنی، سربطری و بسته بندی موادغذایی اشاره کرد. از بیشترین موارد استفاده از ورق های قلع اندود در تجهیزات الکتریکی، می توان از تولید انواع کاور باتری و روکش برخی از قطعات الکتریکی نام برد. همچنین برای ساخت فیلم های عکاسی و روکش محافظتی برای کابل های فیبرنوری نیز، از ورق قلع اندود استفاده می شود.

نقش انکارناپذیر فولاد درسازه‌های غول‌آسا، همراه با سراج توس

فولاد ,ورق ,قلع ,های ,استفاده ,تولید ,می شود ,ورق قلع ,قلع اندود ,استفاده می ,فولاد آلیاژی ,فولاد آلیاژی ایران ,شرکت فولاد آلیاژی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

کاتارسیس عقب گرد قیمت دلار گوناگون neginetc شعر و ادب فارسی siavash joujekeshi فروشگاه آنلاين سایت علم دونــی وبلاگ رسمی موازی